O NLPu

Prije dolaska na NLP praktičarski trening imao sam nekakvu predstavu o NLP-u i moja namjera je bila naučiti kako da prepoznam ograničavajuća uvjerenja kod svojih klijenata. Smatrao sam da će mi to biti dovoljno, ali naučio sam puno, puno više od toga.

O NLP teningu

Naučio sam mnoštvo korisnih i brzih tehnika kojima mogu pomoći ne samo sebi nego i drugima. Zapravo sam bio vrlo ugodno iznenađen brojnim mogućnostima koje mi pružaju razne NLP tehnike u rješavanju problema i teškoća s kojima se ljudi svakodnevno susreću, zbog kojih im život nije onakav kakvog bi željeli, a mogao bi biti. Kroz NLP tehnike sve je nekako lakše, brže i jednostavnije.

O Ivanu Petriću

Ivan je izvrstan poznavatelj NLP-a koji ima prirodni talent i ogromnu volju da svojim znanjem pomogne svakome tko mu se obrati za pomoć. Ne koristi se prečacima i jeftinim trikovima, nego svim raspoloživim tehnikama kopa dok ne dođe do srži problema, a onda ga vrlo efikasno ukloni. Osim toga, Ivan je odličan predavač i svoje znanje prenosi na vrlo zabavan i zanimljiv način. Pravo je zadovoljstvo učiti od Ivana.

.

Adam Filić    www.tt-program.com

 

Linked in