O NLP-u

NLP je za mene pravo otkriće, puno više od pristupa komunikaciji i osobnom razvoju. Uzimajući u obzir način na koji funkcionira naš mozak te povezujući to s jezičnim obrascima postala sam svjesna koliko sama mogu utjecati na osobni program te ujedno lakše shvatiti i mape i programe ostalih ljudi.

Pomogao mi je

Ovaj trening izuzetno mi je pomogao i osigurao temelje za napredak u osobnim i poslovnim komunikacijama. Kako je moj posao blisko povezan uz rad s ljudima, a sve naučeno može se koristiti u praksi, upravo ta primjenjivost izuzetna je vrijednost ovog treninga. Prilikom upravljanja projektima izuzetno mi je važna dobra komunikacija, često i presudna za konačni uspjeh projekta , za održavanje treninga, što je također dio mojeg posla, neophodno je poznavanje načina na koji ljudi uče i primaju informacije kako bi im se lakše i učinkovitije moglo prenijeti znanje. U svakodnevnoj komunikaciji s ljudima, kao i u osobnom razvoju, ovaj trening motivirao me na uvođenje malih promjena, ukazao na povezanost između tijela, misli i osjećaja, osvijestio me o raspoloživosti svih resursa koji su mi potrebni za uspjeh i još puno toga drugog, a ono što bih posebno izdvojila je da sam na treningu dobila niz praktičnih uputa i vježbi za samostalan rad.

O NLP treningu

Od samog početka bila sam oduševljena načinom, strukturom i konceptom treninga. Izuzetna usmjerenost na polaznike i njihove potrebe uz istovremeno držanje strukture. Ono što me posebno fasciniralo bila je trenerova otvorenost za upotrebom naprednih informacijsko-komunikacijskih tehnologija u radu, čime nam je dodatno, nakon završenog treninga omogućio pregledavanje video lekcija te pristup e-tečajevima. Od srca preporučujem ovaj trening!

O Ivanu Petriću

Samo netko tko uistinu voli i živi ono što govori može kod učenika probuditi istinsku strast za učenjem i promjenom, a Ivan Petrić definitivno je jedan od takvih. Puno više od trenera, usudila bih se reći, istinski učitelj, motivator i pokretač.

 

Snježana Šlabek, project knowledge manager/ voditeljica projekata za upravljanje znanjem – Podravka d.d. /Human resources

 

Linked in