O NLPu

Zbog NLP-a sam više počela razmišljati o nekim stvarima o kojima prije nisam a koje mi uvelike pomažu u komunikaciji s ljudima, u poslagivanju priroriteta… zapravo, razumijevanje NLP-a dobro dođe u svakom aspektu života. Nadam se da ću u budućnosti imati više vremena posvetiti se NLP-u koliko bi htjela jer me jako zaintrigirao.

 

O NLP Praktičarskom treningu

NLP praktičarski trening za mene je bio prava uživancija. Osim samog teoretskog i praktičnog dijela predavanja kojeg mi je bio gušt slušati i sudjelovati u njemu, naučila sam svašta i izvan tog područja, puno stvari sam zapamtila a da nisam toga ni bila svjesna i tako počela primjenjivati u životu. Ivan je jako dobro sve to posložio i ponavljanjem određenih bitnih pojmova, uspjela sam  shvatiti i povezati dosta stvari iz svog života. Jako mi se sviđa i to što se na treningu nađu ljudi sličnih interesa s kojima se kroz razne vježbe povežeš i tako upoznaš bolje i druge i sebe.

 

O Ivanu Petriću

Ivan je za mene najbolji predavač s kojim sam se ikad susrela 🙂 Osim što ga je jako zanimljivo slušati jer uvijek navodi primjere koje se s lakoćom pamte i razumiju, što je staložen i duhovit, ima razumijevanja za druge i njihove probleme i uvijek je spreman pomoći, fascinantno mi je da toliku količinu gradiva sipa ko iz rukava i sve može dobro objasniti i potkrijepiti. Materijale nam je jako lijepo posložio i posebno mi se sviđa što osim na papiru, sve imamo i na videu. Trening i učitelj za svaku preporuku! 🙂

 

A.H. ekonomist, turistička agencija