O NLPu

NLP mi je “otvorio oči” o sustavima, vrijednostima i tehnikama kako bolje razumjeti i komunicirati s ljudima. Djelomično sam to već imala u sebi jer se uspješno bavim prodajom, a ovaj trening mi je pomogao osvijestiti podsvjesno znanje te naučiti dodatne tehnike i strategije koje sam nakon svakog predavanja mogla primijeniti i u svakodnevnom životu.

 O NLP treningu

Trening koji se sastoji od 9 modula je lijepo, mjesečno raspoređen i obuhvaća teoriju i praktične vježbe. Najviše sam dobila i naučila kroz praktične vježbe koje smo redovito odrađivali u grupama po 2,3 ili 4 ljudi te se na svakom modulu izmjenjivali. Iskustva i znanja svakog pojedinca su različita te na temelju osobnosti i karaktera pojedinaca rastemo kroz shvaćanje i primjenjivanje vježbi.

 O Ivanu Petriću

Kod Ivana kao predavača bi istakla njegov humorističan pristup objašnjavanju materije uz vrlo zanimljive, detaljne i sveobuhvatne svakodnevne teme. Njegovo znanje se proteže kroz sva polja, stoga je svako predavanje bio novi niz poučnih informaciju o NLP-u a i više.

Svaki trening je toliko dobar koliko je dobar predavač koji prenosi znanje. Bitno je znati prenijeti znanje na zanimljiv i upečatljiv način što Ivan svakako pruža.

 

Anita Kanđera – International Sales Manager

 

Linked in