O NLPu

NLP smatram jednostavnim i moćnim alatom koji svatko može naučiti. Nakon treninga NLP-a počinjete primjećivati da se vaš dosadašnji pogled na svijet i međuljudske odnose mijenja te novo znanje možete primijeniti u svoju korist uz minimalni napor.

Osobno, NLP mi je pomogao i u poslu i u privatnoj sferi života. Primjerice, na poslu svakodnevno s kandidatima obavljam intervjue za posao. Nakon treninga NLP-a primijetila sam razliku u načinu na koji produbljujem razgovor, dobivam od kandidata veći broj relevantnih informacija te im općenito jasnije komuniciram svoja očekivanja. Uz to, NLP mi je pomogao da se lakše stavim u tuđe cipele i razmislim dva puta prije nego donosim prosudbe o drugoj strani, te da nastojim ne gledati sliku kao crno-bijelu, već da vidim i njezine nijanse.

 

O NLP Master Praktičarskom treningu

Osim što Master Praktičarski trening produbljuje znanja stečena na prvom stupnju NLP-a, na njemu se uče nove tehnike koje su primjenjive u različitom kontekstu.

 

O Ivanu Petriću

Ivan dolazi na svako predavanje i više nego pripremljen. Tijekom obrade novih tehnika i tema koristi brojne primjere iz svakodnevnog, savjetodavnog i poslovnog konteksta kako bi približio primjenjivost NLP-a ljudima različitih interesa te potiče polaznike da tijekom cijelog treninga povezuju gradivo i pronađu individualni način na koji će usvojiti i koristiti NLP.

 

E.K., magistra psihologije; ljudski resursi – selekcija i regrutacija