Prošla sam puno stručnih i poslovnih seminara od onih vezanih uz moj poslovni svijet poreza i financija, preko tečajeva i radionica prodaje, upravljanja, marketinga, do onih osobnog razvoja i alternative.Sakupila sam zavidan broj različitih diploma, a koje me pojedinačno stavljaju u određene okvire i definiraju parcijalno.

NLP mi je omogućio da sva ta raznolika znanja i tehnike spojim u jednu cjelinu, pomogao mi je da posvijestim koliko toga već primjenjujem u svakodnevnom poslovnom i privatnom životu i da ta znanja i postupanja iz razine nesvjesnog dovedem na razinu svjesnog. Pomogao mije da to sve zajedno još nadogradim, da usavršim ono što znam i usvojim nove tehnike koje mi pomažu prvenstveno u poslovnim kontaktima, pregovorima, prezentaciji i prodaji usluga moje tvrtke.

Pod NLP mislim kako na samu tehniku, tako i na našeg NLP trenera Ivana Petrića koji svojim vrsnim poznavanjem tematike, neposrednošću i lakoći prezentacije prenosi strast i razumijevanje na svoje polaznike, tako da svijet NLP-a postaje svakome blizak, razumljiv i primjenjiv.

Neke od naučenih tehnika primjenjujem i na klijentima i prijateljima i zaista veseli kada Vam ljudi dođu i kažu: “E, znaš ono što si mi odradila prošli puta, zaista djeluje!” 🙂

 

Gordana Žagar, dipl.oec. SUFICIT d.o.o., Zagreb

 

Linked in