O NLPu

Za mene je NLP alat kojim saznajemo kako mozak radi i zašto činimo ono što činimo i kako da u tome budemo bolji. NLP je studija nesvjesnog, studija odličnosti, rad na samom sebi, poboljšanje u svakom smislu. Povezujem ga i sa komunikacijom i kako je usavršiti i učiniti da nas drugi razumiju i prihvaćaju, ali i mi njih. NLP pretpostavke smatram životnom filozofijom.

O NLP Praktičarskom treningu

NLP praktičarski trening uveo me u sasvim drukčiju materiju od one kojom se bavim (ili tako samo izgleda na pri pogled), jer NLP je nešto što živimo i sa čim se susrećemo svaki dan, ali o tome ne razmišljamo. Mislim da govori o nekim bazičnim pojmovima, vještinama, vrijednostima… neophodnih ne samo za nas osobno ili za naš posao, već generalno za život. Preporučila bih ga svakome, apsolutno svakome. Kao osnovu bez koje nema nadogradnje gotovo ni za što.

O Ivanu Petriću

Na NLP praktičarski trening i Ivana nabasala sam na netu po principu slijepe kokoši: prvi put sam čula za NLP na jednom simpoziju, odmah me ta priča oduševila i sad je nekako trebalo saznati kako naučiti više o tome. Moja sreća (slijepe kokoši) bila je u tome da je Ivan baš započinjao praktičarski trening i primao prijave. I tako sam došla slučajno, a pronašla vjerojatno najboljeg trenera kojeg možeš imati sreće pronaći kad je u pitanju NLP. Ivan je izuzetno stručan, voli i živi ono o čemu govori, ima ogromno i zanimljivo životno iskustvo, pozitivna je osoba, sjajan predavač, duhovit čovjek. NLP trening/vikende čekala sam s veseljem, a prolazili su zaista prebrzo. Čovjek od kojega se može puno naučiti.

.

Jadranka Šoić, liječnica obiteljske medicine

 

Linked in