I prije sam smatrala da ja i samo ja imam resurse koji su mi potrebni da realiziram svoje ciljeve. NLP trening mi je učvrstio to uvjerenje te mi je pružio tehnike koje su mi pomogle u tome. Na trening sam došla radi unapređenja komunikacije u poslu, a završila obogaćena tehnikama koje redovito primjenjujem u sportu i privatnom životu. NLP trening promijenio je način mojeg djelovanja u svim sferama života. I ovo je samo početak, vjerujem da će se pravi rezultati vidjeti u budućnosti kroz dodatni rad na stvarima koje sam naučila.

 Tehnike koje sam naučila od našeg trenera Ivana Petrića pomogle su mi da uspješno otrčim tih 110km Istre, svoju najtežu utrku do tada, a kasnije i lakše ostvarim svoje druge sportske ciljeve. I zbog toga bi ovaj trening preporučila svima koji žele svoje sportske rezultate podići na višu razinu. 

Najveću korist od ovog NLP treninga vidim u razumijevanju drugih ljudi. „Percepcija je projekcija“ i „mapa nije teritorij“ rečenice su koje su znatno unaprijedile moje odnose s drugim ljudima.

Ivan Petrić je osoba s posebnom aurom. Njegov optimizam i jednostavnost, uz izvrsne komunikacijske vještine i razumijevanje koje je imao prema nama, olakšali su usvajanje gradiva i nakon svakog treninga gurali su me da sama dodatno produbljujem znanja o temama koje smo obrađivali.  Neke Ivanove male intervencije na meni tijekom treninga rezultirale su velikim promjenama, i to je onaj moment kojeg posebno vrednujem.

Danas mi ta naša druženja nedostaju, čini se da ću morati upisati Master.

Jelena Sekelj

 

Linked in

.