O NLPu

NLP je za mene niz korisnih alata koji su mi pomogli da promatram i shvaćam potpunije, sebe, svoje misli, govor i kretnje, ali i druge ljude.

NLP mi je višestruko pomogao, u svim mojim životnim ulogama: kao kćeri, sestri, ali i aromaterapeutu i turističkom vodiču. U vođenjima bolje pratim interes grupe (posebno s VIP osobama) i bolje se prilagođavam, što samo vođenje čini uspješnijim. U radu s klijentima imam kvalitetnije razumijevanje njihovih potreba, ali i predstavljanje svojih sposobnosti.

Iako su mi kao diplomiranom komunikologu neke od postavki NLP-a bile poznate, primjećujem da ih sad dublje shvaćam.

Osobno se osjećam zadovoljna promjenama, koje su rezultat naučenog i primijenjenog kroz NLP.

 

O NLP treningu:

Trening je, po mom mišljenju, bio jako dobro organiziran, moduli su bili jako zanimljivi, kako predavanja, tako i vježbe. Svaki modul dao mi je nova saznanja. Istaknula bih modul o sidrenju, uz pomoć kojeg sam riješila tremu pred plesne nastupe.

 

O Ivanu Petriću:

Izuzetno mi je drago da sam upoznala Ivana Petrića, odličnog predavača i osobu otvorenu svima. Vrlo sam mu zahvalna na osobnoj pomoći – vodio me je, svojim znanjem, ali i tankoćutnošću,u razrješenje mojih postratnih strahova.

Predavanjima Ivana Petrića je jako ugodno prisustvovati, jer rado i kvalitetno daje svoje znanje NLP-a, a usto je izvanredne osobnosti!

 

K.B.,dipl.komunikolog,vl.obrta