O NLPu

Olakšao mi je komunikaciju sa ljudima. Pomoću NLP-a počeo sam shavaćati ljude i način na koji komuniciraju. Naučio sam biti fleksibilniji u poslu i tražiti alternativne puteve da se problemi i nerazumijevanja riješe, a da svi budu zadovoljni. Meni je osobno pomogao da bolje shvaćam samog sebe i da se lakše motiviram

 

O NLP teningu

Trening je jedan kreativan, zanimljiv i jako koristan proces. Na treningu sam, osim što sam naučio razne NLP tehnike i vježbao kako te tehnike primijeniti da drugima, otkrio neke stvari o sebi koje su mi pomogle u poslovnom ali i u privatnom životu. Shvatio sam zašto se u određenim situacijama ponašam na određeni način i kako određene emocije smanjiti ili pojačati.

Vezano uz posao Ivan ima puno znanja oko vođenja sastanka i komuniciranje u poslovnom svijetu tako da često stvari koje sam naučio na treningu primjenjujem u poslu.

Uz sve navedeno, trening je jako zabavan događaj i prilika za upoznati i družiti se sa posebnim ljudima.

 

O Ivanu Petriću

U svojem NLP „školovanju“ radio sam i upoznao dosta trenera. Sigurno Ivanove trening najbolje pamtim po kreativnosti, opuštenoj atmosferi i kao jako zabavne, a to je upravo ono šta treba da se nešto najbolje zapamti i nauči. Od Ivana sam osim naučio puno o komunikaciji, interakciji sa ljudima ali i o sebi.

Osim toga, za vrijeme treninga ali i kasnije, Ivan neće biti samo trener nego će postat dobar prijatelj.

 

Marko Krajina  dipl.ing. građevine, Exprimo d.o.o. Poreč

 

Linked in