O NLPu

Edukacija NLP-a mi je donijela nove spoznaje o samoj sebi i o okolini.

Posebno bi istaknula svijest o mogućnostima promjena svog ponašanja i razmišljanja, što smatram dragocjenim, te upoznavanje tehnika i pretpostavki koje mogu primijeniti i time poboljšati raspoloženje, povećati motivaciju, povećati izbor djelovanja, umanjiti negativni utjecaj drugih na mene.

Vještine u komuniciranju koje su prezentirane na treningu omogućile su mi da pažljivije slušam i pratim druge u komunikaciji, te jasnije i sigurnije zauzimanje za svoje stavove, uz dužnu toleranciju tuđih.

Dakle, puno korisnih ideja, stavova, tehnika koje su me obogatile i potaknule na bolje razmišljanje i djelovanje u osobnom i profesionalnom životu.

 

O NLP treningu

NLP trening je bio dobro osmišljen kroz izmjenjivanje teorijskog i praktičnog dijela. Tijekom cijelog treninga vladala je ugodna i poticajna atmosfera.

Uz posao i ostale obveze nije lako bilo uvijek doći na trening, ali kada sam došla za mene su to bili uvijek trenuci kojima sam se veselila, prilika za učenje, zabavu, susret sa zanimljivim ljudima, razmjena dobrih informacija i ideja. Iza svakog treninga osjećala sam se ispunjena dobrom energijom i ni u jednom trenutku nisam požalila što sam krenula na NLP trening.

 

O Ivanu Petriću

Vrlo draga osoba spremna u svakom trenutku na pomoć, dodatno objašnjavanje pojedinosti, te poticanje na rad. Drago mi je što sam ga imala priliku upoznati i družiti se kroz NLP trening, te kroz razgovore tijekom pauza na NLP treningu.

.

Nada Dujmović-Samac, dipl. oec, ovlašteni interni revizor

 

Linked in