O NLPu

Za mene je NLP skup tehnika i znanja koja su mi proširila životne vidike, uz koje sam upoznao sasvim drugačijeg i novog sebe, otkrio skrivene sposobnosti i interese za koje nisam znao da ih krijem ili da tako razmišljam. Svijet oko sebe počeo sam promatrati i doživljavati sasvim drugačije nego prije, nemam više problema sa samim sobom i drugima kao što sam ih imao prije. NLP me čini sretnijim i zadovoljnijim. Zaronio sam u ”more” novih spoznaja čije naučavanje će potrajati još dugo, dugo, dugo.

 

O NLP teningu

Neponovljivo iskustvo, od mnoštva novih informacija naglasak se stavlja na bitno. Odmjeren miks teorije i prakse (vježbi) čime se osigurava ne samo da vidimo i čujemo već i da osjetimo – isprobamo i shvatimo da djeluje. Ugodno druženje, veselje i osjećaj smirenosti.

 

O Ivanu Petriću

Izvrstan predavač – prenositelj znanja i mudrosti , uvijek odlično pripremljen, profesionalan, ulaže puno sebe u svoj posao koji voli. Dao je NLP-u sasvim novu dimenziju svojim životnim iskustvom i mudrostima čime sam posebno počašćen. Vidi i ono što je drugima nevidljivo, a što je u njegovom poslu jako bitno. Ako se za nekoga može reći da je ”učitelj” onda je to Ivan. Ako bih ikada mogao izabrati učitelja u hramu Shaolina onda bi to mogao biti samo on, ustvari on je već taj.

 

Roman Papeš mr.sc. ekonomskih znanosti, dipl. ing. naftnog rudarstva – Stručnjak za planiranje i kontroling, INA d.d.

 

Linked in