O NLPu

Meni je trening NLPa zapravo bio veliko iznenađenje, jer sam već puno toga koristila i nešto i znala o tome, no sistematičnost i logičnost te povezanost tehnika i principa mi je omogućila puno lakše komuniciranje i uvelike mi olakšao svaodnevni posao.

S obzirom da je najveći dio mog posla upravo komunikacija te da mi je zaista bitno da ona bude uvijek na zadovoljstvo svih uključenih – sa NLPom je to puno jednostavnije.

 
O NLP Praktičarskom treningu

Sam trening je odličan prikaz osnovnih postavki i tehnika te zaista dobro posložen, jer se uspješno može pratiti, a ni u jednom trenutku nije dosadno. Dobar omjer predavanja, vježbi i materijala čini te vikende zaista ugodnima i ne preteškima.

 
O Ivanu Petriću

Ivan je vjerojatno jedan od najboljih dijelova ovog treninga.

Nakon zaista velikog broja pohađanih edukacija, sa sigurnošću mogu reći da je rijedak slučaj trenera, koji ne samo da apsolutno suvereno vlada temom – nego jednostavno živi NLP. Užitak je gledati i slušati njegove slikovite primjere, koje zasigurno neću zaboraviti. A to i je poanta, zar ne?

A dodatna vrijednost je činjenica da je Ivan izuzetno zabavan. Vjerujem da bi s njime i najdosadnija tema bila simpatična.

 

Sanja Šijanec Direktorica URLJP Jadranska vrata d.d.

 

Linked in