O NLP Master Praktičarskom treningu

Na majstorskom NLP treningu sam dobio puno veći opseg praktičnog znanja. Sve znanje mi je puno bolje sjelo te imam puno veći izbor NLP alata za primjenu u privatnom i poslovnom životu.

O Biserki Šprah

Jako sam zahvalan Biserki, jel sam već na prvom susretu konstelacija doživio nevjerojatnu promjenu koja mi donijela osjećaj olakšanja i unutarnjeg mira. Zaista je nevjerojatno kako su konstelacije moćna metoda u radu s ljudima i kako se duboki emocionalni problemi mogu otpustiti. Biserka vas s velikim iskustvom i jednom predivnom energijom i toplinom vodi kroz cijeli proces gdje se osjećate potpuno sigurno..

O Ivanu Petriću

Veliko mi je zadovoljstvo osvrnuti se na iskustvo NLP programa s Ivanom. Prije godinu dana sam ušao u magičan svijet NLPa na majstorskom programu sa svojim mentorom Ivanom. Čak i prije nego sam krenuo na program, sam imao veliku znatiželju i interes prema takvom pristupu životu, gdje se nemoguće čini mogućim i život postaje sve ljepši sa sve više mogućnosti. Takav stav se i više nego potvrdio s iskustvom u radu s Ivanom. Otvorili su mi se novi horizonti mogućnosti, novi uvidi i spoznaje koje već sada primjenjujem i djeluju u svakom pogledu, privatno i poslovno! Tijekom cijelog majstorskog treninga sam imao veliku podršku u iskustvenom učenju NLP-a. Sa Ivanom NLP dobiva jednu drugu dimenziju, gdje se zaista vidi koliko godina iskustva, strasti i znanja nesebično dijeli sa svima na edukaciji. NLP je svijet magije, a Ivan vam daje znanje kako da se služite tom magijom. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan na neprocjenjivom znanju dobivenom s treninga i predivnom iskustvu koje sam doživio u druženju s ostalima kolegama iz grupe.

Sve u svemu jako sam zahvalan na svemu!! A da ne govorim o znaju i iskustvu koje sam dobio od tebe, bez pretjerivanja: neprocjenjivo!! Svi oni filmići koje si snimio…rijetko tko to radi. Osjećam veliku zahvalnost!!

 

Saša Borovnjak, cofounder of life potential organization

 

Linked in