O NLPu

Kada sam krenula u ovo priču zvanu NLP nisam gotovo ništa znala o tome niti sam imala očekivanja. Sada znam da je to bilo dobro, jer sam bila potpuno otvorena za nova znanja i vještine. NLP mi je pomogao da bolje shvatim, prvenstveno sebe, svoje načine reagiranja i komunikacije. Naučio me je kako pomoći sebi da bi mogla pomoći drugima.
NLP je kao torba Sport Billya u animiranom filmu iz koje u svakom trenutku možeš izvući pomoć.

 
O NLP Praktičarskom treningu

Praktičarski trening je bio jako dobro strukturiran i potpuno me je uveo u osnove NLP-a. Ipak, kao što i u životu većinu vrijednosti čine ljudi, tako je bio slučaj i na ovom treningu. Bilo nas je različitih godina, zanimanja, karaktera, a praktičarski trening nas je uspio ujediniti u malu zajednicu koja je rasla, otkrivala nepoznato i stvarala klimu podržavanja ali tako da je svatko imao mogućnost zadržati svoju autentičnost i individualnost.

 
O Ivanu Petriću

Cijele ove priče ne bi bilo da nije bilo trenera Ivana koji nas je vodio po mirnim ali i nemirnim vodama na putu spoznaje. Kao pravi učitelj puno nas je hvalio ali i „pritiskao“ kada bi se opustili ili nam se baš nije dalo.
Ivan ne samo da zna ono o čemu priča, nego to i živi i tako te uspije „zaraziti“ i uvući u svijet NLP-a.
Hvala mu na tome!

 

Sonja Marković  prof. pedagogije, DV Malešnica