O NLPu

Kada sam upisala NLP školu nisam točno znala što očekivati. Bila sam otvorena za nove uvide, znanja, informacije, učenja… Svaki modul je bio intenzivniji i sve vise nagradjujuć. Primjenom naučenog u svakodnevnom životu primijetila sam da u određenim situacijama postižem ono što sam oduvijek i htjela, ali nisam znala na koji način; više samopouzdanja, kvalitetniji razgovori, bolje razumijevanje sugovornika, više klijenata u poslu, veću motivaciju, bolju povratnu informaciju, odlučnije postavljanje granica…

 

O NLP treningu

Jako sam zadovoljna prvom godinom učenja što mi je otvorilo vrata u nekakav drugačiji i lakši svijet. Nakon uspješne prve godine, neupitno sam odlučila usavršavati se u ovom smjeru i upisati NLP Master.

 

O Ivanu Petriću

Moj odabir trenera je bio intuitivan. Javila sam se u nekoliko NLP škola u Zagrebu, međutim niti jedan trener mi nije ‘sjeo’ pri dogovoru kao Ivan. Sve me nekako vodilo njemu budući da sam nekoliko mjeseci prije gledala bas njegove videe o NLP treningu. Lako i brzo smo se dogovorili i dalje je sve teklo glatko. Sviđa mi se njegov način predavanja, daje puno primjera iz svog života i iskustva, govori o svojim početcima što uvelike motivira za nastavak dalje. Jedna od stvari koja me najviše oduševila jest ta da je bilo koja promjena stanja prihvaćena kao normalna i odmah se kreće u proces rješavanja.
Osjećaj prihvaćenosti i podrške budi u meni ogromnu zahvalnost.

 

Dajana Novak, Welness terapeut