O NLPu

NLP bi trebao biti nezaobilazna praksa onih koji rade s ljudima i onih koji rade na sebi. NLP mi pomaže da shvatim kada i kako netko utječe na mene ili druge, kako učinkovitije prenijeti poruku te kako primjeniti alate za unapređenje kvalitete odnosa sa sobom i drugima.

 

O NLP Master Praktičarskom treningu

Svaki modul je priča za sebe, vrijeme prolazi vrlo brzo, svaki taj vikend donio je nove spoznaje kako funkcioniraju osobe, okolina ili/i sustav. Vrlo primijenjivo na svim poljima, privatno i poslovno.

O konstelacijama

Tehnika koja se pokazala vrlo interesantnom i učinkovitom za (slojevitije) sagledavanje i razumijevanje šire slike neke prče, pa i za razriješavanje nekih nedorečenosti, nedoumica ili sl.

 

O Biserki Šprah

Doživjela sam je kao vrlo stručnu, jednostavnu, intuitivnu i dragu osoba. Njezino vođenje i demonstracije ostave me bez teksta.

 

O Ivanu Petriću

Za mene je izniman učitelj koji zna ono što radi i radi to odlično. Kompetentan je, jaaako zabavan, zna biti ozbiljan u ključnim trenucima, motivirajući, ispirativan i konkretan kad zatrebam pomoć. Sveobuhvatan predavač.

.

I.U.G., učiteljica