O NLP-u

NLP je za mene skup vještina i tehnika, koji su mi pomogli ne samo u svakodnevnoj komunikaciji na poslu i doma već i da promijenim kod sebe neke stvari koje me “žuljaju”. Isto tako, nakon što sam razumjela i usvojila neke od pretpostavki – “Mapa nije teritorij”, “Percepcija je projekcija” i “Um i tijelo dio su jednog sustava” počela sam drugim očima gledati osobe s kojima nisam dijelila isti pogled na stvari, odnosno naučila sam kako da promjenom fiziologije tijela utječem na vlastito raspoloženje. Koliko god možda zvuči otrcano, ali meni NLP pomaže u mijenjanju života na bolje.

O NLP treningu

NLP trening u NLP centru je odličan i izuzetno dinamičan trening prepun vježbi za svaku tehniku koja se uči. Upravo zbog vježbi, ali i Ivanovih primjera, svaku tehniku, odnosno njenu svrhu smo uspjeli „doživjeti“. Osobno bih svakom preporučila ovaj trening, a ja idem dalje na Master 🙂

O Ivanu Petriću

Što reći o Ivanu? Ivan je praktičan, dinamičan, konkretan. Svojom energijom i duhovitošću, ali i širokim znanjem izvan NLP-a čini trening još zanimljivijim i pristupačnijim, a nastojeći objasniti logiku svake tehnike koju smo učili učinio ju je jednostavnijom za usvajanje i primjenu. Ivana uistinu treba doživjeti.

 

Ivana Golić