O NLP-u

NLP se bavi proučavanjem ljudskog ponašanja i upravo se na tome, modeliranju, bazira. Jedna od pretpostavki NLP-a je da se svi resursi koje trebamo već nalaze u nama i to je jedna od najolakšavajućih spoznaja za mene do sada, ujedno i zastrašujuća, jer više ne možemo nikoga osim sebe krivit za sve što nam se dešava u životu :). NLP nudi niz tehnika i metoda za rješavanje razno raznih situacija u životu. Meni je konkretno pomogao i poslovno i privatno. Poslovno mi je omogućio da u svakodnevnim situacija sagledavam iste iz različitih perspektiva ( perceptivnih pozicija ), da bolje shvaćam ljude, da poboljšam svoju komunikaciju, tj prilagodim je sugovorniku na način da poruka koju šaljem takva i dođe do njega, da se bolje nosim sa stresom, koji je u mom poslu neminovan. Privatno mi je NLP pomogao da se bolje nosim sa bolesti u obitelji, gubitkom uskog člana obitelji, da dobro postavim svoje dugoročne i kratkoročne životne ciljeve, nakon čega sam shvatila da neke ciljeve zapravo ni ti ne želim ostvariti.

 

O NLP treningu

Trening je interaktivan i dinamičan. Okuplja jednu heterogenu skupinu relativno mladih ljudi koji imaju jednu jaku zajedničku, dodirnu točku, a to je rad na sebi i želja da se poboljša život. Rapor je upostavljen medu svim sudionicima odmah u startu samo temeljem te dodirne točke 🙂 Obzirom da se radi o ljudima koji se inače privatno, vrlo vjerojatno, nikad ne bi sreli, na vježbama dolazi do zanimljivih situacija, spoznaja i perspektiva što obogaćuje svakog polaznika.

 

O Ivanu Petriću

Ivan ima holistični pristup predavanjima što je meni ogroman plus. Uvijek gleda širu sliku neke situaciju i pristupa joj iz različitih perspektiva sa različitim metodama sve dok ne dođe do rješenja. Jako je iskusan, mudar i znatiželjan pa svako predavanje / modul obogati informacijama i spoznajama što iz privatnog što iz poslovnog života. Vrlo ja zanimljiv predavač koji održava pozornost svih sudionika na najvišoj razni koju sam do sada imala prilike vidjeti u svom formalnom i neformalnom obrazovanju. Mimo toga, uvijek je na raspolaganju za pitanja, savjete i pomoć. Svaka preporuka!

 

Ivana, Voditeljica marketinga i prodaje u hotelu