O NLPu

Za mene je NLP zanimljiva paradigma koja mi je donijela neka nova znanja i tehnike rada. Duboko vjerujem i potpisujem sve postavke NLP-ja. Potvrdila sam i vlastita saznanja da je Rapport i mogućnost usklađivanja s drugima pretpostavka uspješnih odnosa. Saznanje o tome što kreira ljudsku izvrsnost, proces modeliranja i fiziologija odličnosti najdraži mi je dio NLP-ja. Osvijestila sam svoje “ okidače“,  pojačla svojai sidra i njihovo korištenje, zahvaljujući NLP-ju podsjetila sam se na  mogućnost promjene uvjerenja korištenjem submodaliteta i jezične strukture. Korištenje tehnika NLP-ja meni se pokazalo izvrsno u nošenju sa stresom i pri rješavanju fobija.

O NLP treningu

NLP praktičarski trening bio je odlično organiziran u 9 dinamičnih modula s dobrim omjerom teorije i prikladnih vježbi. Zahvaljujući našem interesantnom treneru mislim da smo dobili i više nego što je programom bilo predviđeno. Po završetku tečaja mogle su se primjetiti brojne promjene koje smo unijeli u naš osobni ali i profesionalni život. Posebno izdvajam osnovne jezične obrasce Miltonovog modela, te Meta model pitanja koji je odličan u radu s klijentima.

 

O Ivanu Petriću

Ivan je trener koji uistinu uživa u onom što radi, autentičan je i kongruentan, bilo mi je pravo zadovoljstvo učiti od njega. Osim ogromnog znanja posjeduje izvrstan smisao za humor koji je dodana vrijednost svim predavanjima. Posebno me se dojmila njegova ljudskost i ranjivost koju je bez zadrške pokazao u grupi i time svima s puno poštovanja dao podršku u izražavanju i onih teških emocija.

 

J.P. , Mag.pedagogije i geštalt psihoterapeut, Privatna psihoterapijska praksa