NLP Cafe Budha mind

Pozdrav svima 😊

Samo kratka obavijest vezano uz NLP Café .

Saznao sam da će nam još kratko vrijeme biti dostupan prostor gdje možemo održati druženje za više ljudi pa ako vas zanima mogao bih ovu subotu 11.09. od 18 sati organizirati jedno ugodno druženje. Tema bi bila „Budha mind“. U fokusu ne bi bio Budizam kao religija (nit znam o tome dovoljno, niti je Budizam religija) već da razmijenimo informacije i ideje o našim aspektima i potencijalima koje je Budha spoznao a kojih nismo u potpunosti svjesni i s kojima nismo u kontaktu.

Namjera je prije svega da se ugodno podružimo, razmijenimo mišljenja i informacije, i napravimo poneku iskustvenu vježbu s ciljem približavanja uspavanim aspektima našeg bića.

S subotu ću biti u prostoru jer imati konstelacije od 9:30 do 18. Molio da mi javite hoćete li doći na NLP café da se znam organizirati.

Javit i ako želite doći na konstelacije i sudjelovati kao reprezentant. Možete biti samo ujutro, samo popodne ili cijeli dan. Pauza za ručak je 13 do 14 sati.

Još samo mala obavijest da sam pomaknuo početak NLP Praktičarskog na 09.10.
https://nlpcentar.hr/najava-treninga/

a NLP Master ostaje kako sam najavio 06.11.2021. Kompletan popust za ranu prijavu vrijedi do 15.09..
https://nlpcentar.hr/majstorski-najava-treninga/

 

P.S.

NLP Café organiziramo kao podršku za polaznike naših NLP treninga u nastojanju da integriraju NLP način razmišljanja u svakodnevni život. NLP ima odlične tehnike koje mogu pomoći u čitavom nizu životnih (kao što su: strahovi, fobije, stres, sramežljivost,…) i poslovnih situacija (trema, javni nastupi i prezentacije, pregovori, prodaja, rukovođenje,…) i na treningu se dobiju solidne osnove za njihovu primjenu. Na našim NLP Café druženjima možemo ih obogatiti dodatnim sadržajima iz područja NLPa i drugih srodnih disciplina.